Dé telefoonwinkel voor uw nieuwe of gebruikte smartphone!

 

Garantie op alle toestellen


Op alle toestellen die GSM Huys aanbiedt zit een standaard garantie. Voor nieuwe toestellen betreft dit een garantie van 24 maanden (Apple producten 12 maanden), voor als nieuwe toestellen 3 tot 12 maanden en voor gebruikte toestellen 3 maanden. Dit betekent dat een toestel in goede staat zal verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een toestel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het toestel en de staat waarin deze verkeert doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Naast de door ons uitgegeven garantie geldt voor bepaalde toestellen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie.

Bij gebruikersschade (anders dan gebruikerssporen) in de vorm van val-, druk-, stoot- en/of vochtschade komt de garantie te vervallen aangezien dan niet meer kan worden achterhaald of het desbetreffende defect een fabricagefout betreft of veroorzaakt is door de val, druk, stoot of vocht. Indien gebruikersschade door de reparateur wordt vastgesteld ontvang je een prijsopgave met betrekking tot eventuele reparatiekosten. Je kunt er vervolgens voor kiezen je toestel na voldoening van de reparatiekosten te laten repareren of het toestel ongerepareerd retour te ontvangen.

Indien een toestel wordt voorzien van niet originele software (zoals Jailbreak, CyanogenMod, Paranoid Android of vergelijkbare software) komt de garantie te vervallen. De reden hiervoor is dat dan niet meer kan worden achterhaald of het defect een fabricagefout betreft of is veroorzaakt door (corrupte) niet originele software. Tevens raden wij het gebruik van dergelijke software af vanwege het feit dat dit vaak gepaard gaat met blootstelling aan malware en andere exploitaties van kwetsbaarheden.

Gebreken

Wanneer er onverhoopt iets mis is met je toestel kunt je direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 053 – 428 21 26 of via de mail op winkel@gsmhuys.nl. Afhankelijk van het probleem bieden wij je een passende oplossing.